Medewerkers

E. Verheijen-Bloemer, huisarts

Sinds 2014 ben ik huisarts. Na enkele jaren als waarnemer op verschillende plekken gewerkt te hebben, heb ik de kans gekregen om in 2017 deze huisartsenpraktijk op te zetten.
Inmiddels is de praktijk uitgegroeid van een kleine startende praktijk tot een volwaardige duo-praktijk met dokter Mulder.

Ik vind het huisartsenvak mooi, omdat het mij in aanraking laat komen met mensen van alle leeftijden, in alle soorten en met een breed scala aan hulpvragen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Aanwezig: maandag, woensdag, en vrijdag


D.J. Mulder, huisartsAl een aantal jaren werk ik als waarnemend huisarts bij verscheidene huisartsenpraktijken. Vanaf augustus 2018 werk ik bij huisartsenpraktijk De Luit.
Als huisarts wil ik toegankelijk zijn voor mijn patiënten en vind ik het belangrijk dat men mij in vertrouwen kan nemen. Het persoonlijk contact met mensen in verschillende levensfasen en met een variatie aan vragen is wat mij aanspreekt in het vak.
Ik ben getrouwd en vader van 3 dochters.

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend


Britt, doktersassistenteAanwezig: maandag, donderdag en vrijdag


Gea, doktersassistente


Aanwezig: dinsdag en woensdag


Nelleke, doktersassistente


Aanwezig: maandag en dinsdag


Mariëlle, praktijkondersteuner somatiek

Mariëlle ondersteunt de huisarts in de chronische zorg voor patiënten met diabetes (suikerziekte) en een hoge bloeddruk.

Aanwezig: woensdag en donderdag


Saskia, praktijkondersteuner GGZ

Saskia is onze praktijkondersteuner en kan mensen helpen en ondersteuning bieden op mentaal vlak. Hier zijn geen kosten aan verbonden gezien dit huisartsenzorg is.

Aanwezig: maandag